Uitbreiding vakantieaanbod Kasterlee

uitbreiding-vakantieaanbod-kasterlee
06/02/2022

? Play & Sport en de gemeente Kasterlee breiden de samenwerking in 2022 verder uit. Zo zullen we het volledige aanbod mee vorm geven en afstemmen in samenspraak met de gemeente.

?Schepen van jeugd, Rob Guns, licht toe:

Play & Sport organiseerde in de zomervakantie van 2021 al de sportactiviteiten die werden aangeboden door de gemeente Kasterlee. Het gemeentebestuur breidt deze samenwerking vanaf 2022 uit naar alle vakantieactiviteiten. Dat gaat gepaard met een meerprijs, maar de gemeente komt voor 30% tussen in de kosten voor de deelnemers. Kinderen uit kansengroepen of kwetsbare gezinnen kunnen via het sociaal huis ondersteuning vragen. “Ook de inschrijvingen en administratieve opvolging gebeuren door Play & Sport”, zegt Rob Guns (CD&V), schepen van Jeugd in Kasterlee. “Op deze manier kunnen we ons in de toekomst maximaal richten op een ruim en gevarieerd aanbod.”

? Naast een gevarieerd aanbod aan stages zullen ook de welgekende K-dagen overeind blijven!

? De vrijwillige animatoren die zich inzetten voor de gemeentelijke activiteiten die nu uitbesteed worden, kunnen zich bij Play & Sport kandidaat stellen en zo blijven meewerken aan de Kastelse vakantieactiviteiten.