Onze herfststages gaan door!

onze-herfststages-gaan-door
31/10/2020

De herfststages bij P&S gaan door! 

Deze ochtend kregen we een positieve bevestiging dat al onze vakantiestages voor -12 jarigen kunnen doorgaan! 

We nemen het volgende alvast mee uit de toegestuurde communicatie: 
"We weten dat de motivatie bij ons allen een stevige deuk heeft gekregen doorheen deze periode, door het gebrek aan perspectief en het constante bijsturen voor onze jongeren en organisaties. 
Het feit dat activiteiten voor -12 nog mogelijk zijn, geeft ons wel de mogelijkheid er voor die doelgroep te zijn en hen samen met hun leiding en animatoren te laten ravotten, spelen, vrijuit jong te laten zijn."

Ook vanwege de gemeentebesturen van Malle en Zandhoven kregen we een positief advies.
Play & Sport volgt alle opgelegde veiligheidsmaatregelen tot in de puntjes. 

Ondertussen kregen we van heel wat deelnemers de vraag om toch nog te kunnen inschrijven. Om aan deze vraag te voldoen blijven onze inschrijvingen morgen ook nog open staan. 

Opvang voor kleuters en kinderen van de lagere school loopt als een trein
We voorzien opvang op maandag 9 en dinsdag 10 november. Ook op donderdag 12 en vrijdag 13 november zullen we opvang voorzien.

Binnenkort mag u meer info ontvangen omtrent de extra opvang op donderdag en vrijdag. Wees er snel bij want we werken in kleine bubbels én coronaproof! 

Play & Sport gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan Play & Sport voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Ik ga akkoord.