Jouw kleuter op kleutersportstage bij P&S?

jouw-kleuter-op-kleutersportstage-bij-ps
28/02/2020

🎨 Een zalige vakantie voor jouw kleuter?
👉 Play & Sport heeft een jarenlange ervaring en expertise in het werken met kleuters!

🤡 Onze gediplomeerde monitoren moeten allemaal in hetzelfde plaatsje passen: ze zijn creatief, dynamisch, kunnen zich inleven in de leefwereld van de kleuters en ze beschikken over de gave om jullie kleine spruiten te betoveren!

❓Wat doet jouw kleuter tijdens een Kleutersportstage?
We werken altijd binnen een thema dat aansluit bij de belevingswereld van de kleuters. Zo komen o.a. ‘Op Safari’, ‘Op de boerderij’, ‘De sprookjesboom’ en ‘De dansende dino’s aan bod.

We zorgen steeds voor een leuke afwisseling van knutselen, sporten en spelen! Binnen hun leeftijdsgebonden niveaugroepje maken de kinderen mooie knutstelcreaties. Nadien leven we ons uit tijdens leuke spel - & sportmomenten. Zo gaan we dansen, spelen we met ballen en doen we leuke loop - & tikspelletjes!

Op het einde van de stage staat er een toonmoment voor de ouders op het programma en volgt een leuke prijsuitreiking waar de kleutertjes niet alleen een welverdiend diploma ontvangen maar ook een echte medaille en leuke gadgets. We verwelkomen de ouders in ons museum waar onze creaties tentoongesteld staan.

🤔 Wat is er allemaal inbegrepen in zo’n kleuterstage?
- 5 dagen spel-, knutsel- en sportplezier in een thema dat aansluit bij de leefwereld van de kleuters
- Verzekering
- Gratis voor– en naopvang (vanaf 8u tot 17u)
- Medaille & Diploma
- Leuke gadgets
- De leukste gediplomeerde monitoren

📍Op welke locaties kan je allemaal kleutersportstages volgen?

We organiseren stages voor kleuters in Westmalle, Brasschaat, Pulderbos, Hoogstraten, Grobbendonk, Vosselaar, Oudenaarde, Londerzeel, Lanaken, Tongeren, Rotselaar en Arendonk!

Wil je graag deelnemen? Kijk dan snel op www.playsport.be en bekijk het aanbod!

Play & Sport gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan Play & Sport voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Ik ga akkoord.