Activiteiten TC P&S in september

activiteiten-tc-ps-in-september
25/08/2020

Nieuws vanwege TC Play & Sport

✔️Werken aan de tennisterreinen

De komende dagen zullen de netten op terrein 4 + 5 vervangen worden.
Op alle terreinen voorzien we ook extra gravel.

✔️Openingsuren zomerbar

Vanaf 31/08 starten de inhaallessen weer op. De zomerbar zal vanaf dan weer alle dagen geopend zijn. Elke weekdag vanaf 18u (vrijdag vanaf 17.30u). In het weekend vanaf 9.30u.

✔️Jeugdclub - & Clubavonden in september op vrijdagavond

Op 4 - 11 - 18 en 25 september plannen we telkens eerst een jeugdclubavond en nadien een clubavond. De jeugdclubavond start om 17.30u en de clubavond aansluitend om 19u. Inschrijven is niet noodzakelijk.

✔️Clubkampioenschap dubbelspel

Van 12/09 t.e.m. 4/10 plannen we een clubkampioenschap dubbelspel. De inschrijvingen gaan deze week open! Kies snel een dubbelpartner en schrijf in!

✔️ Groepslessen tennis tijdens het winterseizoen

Via www.playsport.be kan je nu inschrijven voor groepslessen tennis tijdens het winterseizoen. Check snel onze website voor het aanbod.

✔️ Sluitingsfeest TC Play & Sport

We hopen dat we dit jaar weer een sluitingsfeest kunnen organiseren. Echter wachten we nog even af tot we op de hoogte zijn van de geldende maatregelen in oktober. We houden jullie op de hoogte.

Play & Sport gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan Play & Sport voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Ik ga akkoord.